Køb billigt modetøj denne Singles Day

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba har rigtig høje forventninger til deres årlige handelsdag Singles Day, og det er der såmænd rigtig god grund til. I løbet af blot ti år er denne store handelsdag nemlig blevet til verdens største, og afholdes nu i et stigende antal lande verden over; og Danmark er selvfølgelig også med på listen. Den 11. november vil der således igen være bunkevis af gode tilbud til alle modebevidste danskere, og da denne handelsdag står i selvforkælelsens navn, så er det med at finde en rigtig god modegave du kan give dig selv. Læs videre her.

Mange gode brands er med i år

En af de ting, der adskiller Singles Day fra eksempelvis andre store handelsdage, såsom Black Friday er, at der er et langt større fokus på luksusvarer. Dette er rigtig gode nyheder for alle fashionistas, idet der vil være rigeligt med muligheder for at få fingre i dyre mærkevarer til en brøkdel af prisen. Uanset om det drejer sig om de mest trendy kjoler, lækre herrebukser eller måske endda lidt modetøj til de allermindste, så gør du derfor klogt i at holde øje med de online medier det næste stykke tid, så du ikke bliver fanget med bukserne nede.

Til damerne

Især yngre kvinder udgør i dag et enormt segment, når det kommer til at shoppe, og Singles Day er en kærkommen lejlighed til at købe noget nyt indhold til garderoben til en billig pris. Idet der kommer flere og flere butikker til hver eneste år, så har du masser af gode shoppemuligheder. Hvad med at bruge lejligheden til at forkæle dig selv med en smuk festkjole? Eller hvis dette ikke lige er noget for dig, så kan de f.eks. finde noget smart casual tøj hos nogle af de store online butikskæder (såsom f.eks. tøjgiganten Stylepit), der også i år deltager i Singles Day.

Til herrerne

Det er måske ikke overraskende, at mange danske mænd ikke har det store behov for at spendere de helt store beløb på deres garderobe. Den gode nyhed er, at der såmænd også er noget for alle herrerne denne Singles Day. Faktisk er der masser af gode tilbud at finde denne Singles Day til både disse mænd, samt selvfølgelig også de mere modebevidste af slagsen. Hvad med at opdatere undertøjsamlingen med f.eks. noget nyt undertøj fra Bjørn Borg eller endda et vaskeægte skræddersyet jakkesæt til en pris, der ikke findes billigere andetsteds.

Til børnene

Selvom Singles Day går ud på at forkæle sig selv, så er dette dog ikke en fasttømret regel. Man kan nemlig sagtens også købe noget billigt modetøj til andre end sig selv. F.eks. kan man denne dag også finde billigt modetøj til både børnene såvel som de mere kræsne teenagere.

Som du nok kan se, så er Singles Day et godt bud på Danmarks nye favoritdag, og det gælder ikke kun mode; der er nemlig stribevis af tilbud i næsten enhver kategori under regnbuen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.