Hot spare penge Tips

Når det kommer til at spare penge, jo før starter du, jo bedre. Det er ikke en handling, der er udført natten over, men en proces, der sker gradvist og vokser over tid. Bare husk, Start små, tænke stort. Hvis jeg må ydmygt tilbyder et tip-_ – Sign op for nogle form af automatiske besparelser. Du vil aldrig glip af penge du ikke kan se. En 401k er stor, men ikke alle har luksus. Men du kan anmode om (fra enten din bank eller arbejdsgiver) for at have en angives beløbet af din lønseddel i besparelser hver gang. Så længe du er disciplinerede om ikke at tage penge fra din opsparing (medmindre det er en nødsituation), kontoen vil fortsætte med at vokse. Det ikke kan være en investering”, men i forhold til udgifterne $50 om ugen på tankstationen slik (ikke at jeg gør det), det er en besparelse” nåde.

Investere i dig selv. Medmindre du har bedre forbindelser i arbejdsforholdene nødt du absolut til at være i tankegang af kontinuerlig Self-forbedring. Det betyder, at læsning, at få betegnelser/certificeringer, at tage klasser, gå til konferencer, at tage folk ud til kaffe mv. Din uddannelse er ikke gjort, når du får ud af college, det virkelig bare begyndelsen.

Dette er en god Spar penge tips. Også være klogt, når de køber elektriske produkter og apparater. Helst, købe elektriske apparater fra ansete mærker som disse er passeret gennem el forbrug tests. Kontrollere, om et bestemt apparat gør det muligt at spare elektricitet, og hvor meget elektricitet kan du spare helt. Gøre en sammenligne og kontrast og derefter købe. Alle disse er gode spare penge tips.

Du har store stillinger her. Du er god til crafting awesome blog titler. Dette er awesome. Hvad trippede mig mest af alle dine blogs er, hvordan du har lavet $200,000 + skrive online. Det er forbløffende, at forfattere kan gøre sådan en helvedes masse penge at gøre, hvad de elsker.

Bruge penge på absolut væsentlige først. Når det kommer til at bruge penge, er der nogle ting, du absolut, positivt ikke kan gøre uden. Disse ting (nemlig, mad, vand, boliger, og tøj) er din første prioritet, når det kommer til at bruge dine penge. Selvfølgelig, hvis du bliver hjemløse eller lider af sult, det bliver meget, meget vanskeligt at opfylde resten af dine økonomiske mål, så du ønsker at sikre, at du har penge nok til at dække disse nøgne minimumskrav før afsætter penge til noget andet.

Selv om efter ovenstående råd kan eliminere behovet for et budget, skal en andre valg træffes til at forsikre finansielle succes i fremtiden. En automatisk investeringsplan skal iværksættes for at sikre din investering konti finansieres før alle pengene er brugt. Hvis du arbejder for en virksomhed, der tilbyder en 401k plan, gøres dette automatisk. Hvis du har uden for konti, skal du underrette selskabet kan indlede automatisk overførsel fra din checkkonto. Med de fleste virksomheder, kan du oprette automatiske overførsler dig selv fra din online konto interface.

Køb dit spisekammer og fryser. Det er virkelig nemt at glemme alt om mad oplagret i dit spisekammer eller fryser. Så før du går til købmanden og vinden op købe mere af, hvad du allerede har, grave omkring dit køkken og lave en liste over hvad du har fået.

Vi har ikke en McMansion eller en nyere model køretøj. Faktisk, vores 1600 kvadratfod er på markedet og folk, der har et eller to børn siger, det er for lille til dem. lol og vores nye hjem, at vi får er 800 kvadratfod. Et ældre ægtepar forfølger køb af vores nuværende hjem.

gøre processen en brise. Tilmelde en konto, tage et par digitale billeder, sende det og se køberne kommer til dig. Tip: den største nøglen jeg har bemærket er sælger mærke elementer og tager et par sekunder til at tænke, hvis jeg ønskede at købe denne vare, hvordan ville jeg søge efter det? ” Hvis du gør dette, vil du være langt mere vellykket.

Gå videre og medbringe din egen tæpper/puder/pj’s hjemmefra for dit hospitalsophold, men ved bare, at det ikke så du sparer noget. Hospitalet opkræver et gebyr på værelse hver nat, at du er optaget, lidt ligesom et hotel, og det omfatter sengetøj på sengen, tandbørste, at sygeplejersken bringer mv. Faktisk, jeg har lært at nogle hospitaler selv leje deres værelser ud, præcis som et hotel. Jeg blev udskrevet efter at have mine babyer, men de var stadig optaget. Jeg ønskede ikke at gå hjem og nødt til at rejse til og fra hospitalet hver dag, så de lade mig leje plads til omkring $25 om dagen, så længe der ikke var behov for rummet. Ikke at der spare mig penge enten, men det er nyttige oplysninger.

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published.